Privacy verklaring
Hier vind je de privacy verklaring van Ironburn.nl. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Ironburn.nl.
Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.
De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.
Website
Je leest op dit moment de privacy verklaring van Ironburn.nl. Ironburn.nl is vanuit een hobby gebouwd om mensen te informeren over DunneVezel Neuropathie. Een ziekte waar ik zelf dagelijks last van heb.  Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Ironburn.nl verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Ironburn.nl neem dan gerust contact op!
info@ironburn.nl
Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens
verzameld door Ironburn.nl. Deze worden hieronder toegelicht.
Analytics.
De website van Ironburn.nl verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.
Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.
Ontvangers
De gegevens die Ironburn.nl ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:
De e-mail van Ironburn.nl wordt gehost bij VDX. Als jij contact opneemt via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van VDX
02. De website wordt gehost bij VDX en de backup van de site bij Google.
Gegevens die jij achterlaat op de website van Ironburn.nl zijn op de servers van VDX opgeslagen.
Opslag Periode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Ironburn.nl, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.
Analytics.
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.
Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Ironburn.nl via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver van VDX. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door Ironburn.nl of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.
De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.
Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Ironburn.nl privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.
Jouw rechten
01.Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Ironburn.nl vastgelegd en bewaard worden.
Dit doe je door een e-mail te sturen naar Info@ironburn.nl. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Ironburn.nl.
Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Ironburn.nl opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Ironburn.nl al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.
04.Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Ironburn.nl vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Ironburn.nl niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.
Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Ironburn.nl jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.
Het gebruik maken van deze rechten kan via info@ironburn.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer BSN onleesbaar zijn gemaakt.
Het streven is om binnen een week te reageren.
 
 
Plichten
 
Ironburn.nl behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Ironburn.nl dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Ironburn.nl te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.
Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact
op via onderstaande contactgegevens.
info@ironburn.nl
 
Copyright © All rights reserved.